Monday, October 26, 2009

Camryn in Second Grade


School is fun! I like to go on field trips. My favorite subjects are gym and art. I like to play on the play ground at lunch in Central Park! I like to play with my friends. To get out all my energy I am taking gymnastics. Please pray for my teachers, my friends and my grades. Thanks!

2 comments:

Nnenna said...

WOW! YOU ARE SO AWESOME! :-)
Nnenna Ukwu
"Luke 21:19 By standing firmly you will gain life"!!!!

AMEN
NU 2010

Nnenna said...

YEAH....I FEEL REALLY GOOD RIGHT NOW! I HOPE YOU ALL FEEL GOOD TOO...I MIGHT START TEACHING PRE-SCHOOL REALLY REALLY SOON.

YOU HAVE SUCH A BEAUTIFUL FAMILY. I HOPE TO SHADOW...MIRROR...LEARN FROM YOU AND GIVE BACK TO MY FAMILY ALL THAT THEY HAVE GIVEN ME OVER THE YEARS.

MY BEST TO YOU...FORGIVE ME IF I HAVE INTRUDED UPON YOU PERSONAL SPACE. WE RISE AND FALL AND SISTERS AND BROTHER BUT IN CHRIST...WE ALL GET BACK UP AGAIN.

BLACK HISTORY MONTH....it's about RECONCILLIATION...I AM A LIVING EPISTLE...A LOVE LETTER THAT HAS YET TO BE WRITTEN.....SO ANYONE WHO WANT TO HELP ME FINISH WRITING THAT LOVE LETTER>>>I PREFER YOUNG PEOPLE CUZ I'm 28 years old>>>>>>WHERE WAS I....ANYONE WHO WANTS TO HELP ME WRITE MY LETTER THE right..and POLITE WAY....is on my TEAM.

FOLLOWING THE CODE: WHAT does your "J" stand for?

WWJD-----
NU
2010
(c) she.NNENNA.gans, Inc. 2009

It's officially. Sleep well tonight!